Jeg er uddannet reklamefotograf og har arbejdet som selvstændig fotograf siden 2001. I mit professionelle virke varetager jeg alle typer af foto- og videoopgaver. Jeg fotograferer til virksomheder, kommuner, magasiner, private, reklamebureauer, publikationer og industri.

Jeg udstiller jævnligt og har blandt andet haft soloudstillinger på Skive Kunstmuseum og Det Danske Kulturinstitut i Ungarn. Jeg sælger også billeder til udsmykning hos private og virksomheder.

Som fotograf kan jeg tilbyde troværdig visuel kommunikation med høj faglighed i kraft af min erfaring indenfor mange forskellige typer af fotografi.

Kontakt mig, hvis du ønsker nye portrætter til virksomheden, øjebliksbilleder på arbejdspladsen eller en serie billeder til udsmykning.

Kontakt

Billeder til virksomheder, kommuner, magasiner og private