Preben Stentoft Fotografi fotograferer for kommunikationsbureauer, virksomheder, institutioner, kommuner og private. Kontakt: tlf. 28 35 24 02 eller på email ps@prebenstentoft.dk

Kunderne siger:

Silkeborg Kommune

Vi har ved flere lejligheder været kunde hos fotograf Preben Stentoft. Det har været til produktion af dokumenterende og fortællende kortfilm.
Det har vi fordi Preben Stentoft ejer en helt særegen evne til at samarbejde og det er måske også med dette udgangspunkt at han er så stærk en filmisk fortæller som han er.
Preben fortæller netop med udgangspunkt i en helt særlig intuitiv lydhørhed, indlevelse og forståelse for emnet, for mennesker – og for fotografiet som kunstart.
Kultur og Borgerserviceafdelingen anbefaler på denne baggrund fotograf Preben Stentoft.

Ghita Warrer, Kulturkonsulent, Kultur- og Borgerservice

Peter Ejlerskov Grafisk designer

Som grafisk designer på flere kommunikationsbureauer har jeg benyttet Preben Stentoft som fotograf i mere end ti år. Sammen har vi løst opgaver for Vestas, Stark, Danfoss, Maersk og en række mindre virksomheder.
Preben skiller sig ud fra de fleste professionelle fotografer på flere måder. For det første ved et stort nærvær og en ydmyghed overfor den konkrete opgave, som resulterer i fotos i meget høj kvalitet. Fotos af arkitektur er levende og vedkommende og ikke mindst Prebens portrætter er altid fortællende og med respekt for den portrætterede. Et andet særkende ved Prebens måde at arbejde på er, at æstetikken altid er i højsædet. Det betyder i praksis, at det aldrig er det mest oplagte vinkling Preben vælger, men i stedet det mest vedkommende. Udover de helt særlige professionelle egenskaber har Preben en evne til at omgås mennesker som afvæbner de fleste og jeg kan kun give ham mine bedste anbefalinger.

Peter Ejlerskov
Grafisk designer medejer Factor X kommunikation

Potentialehuset

Preben Stentoft har taget fotos til vores nye website i Potentialehuset, og vi er meget tilfredse med både samarbejdet med Preben og resultatet af hans arbejde. Skarpe og æstetiske naturfotos med den symbolik vi var på udkig efter, og portrætter af både teamet sammen og hver for sig, som har fået det bedste frem i os, og samtidig har en god sammenhæng med de øvrige fotos på sitet. Prebens hurtige assistance med at beskære billeder og skarpe blik for visuelle muligheder gav os nye idéer til placering af billederne på sitet. Se selv resultatet her: Potentialehuset

Katrine Kent, Ejer og Partner.

Undervisningsministeriet

Vi var kunde hos Preben Stentoft Fotografi. Jeg var oprigtigt glad for samarbejdet med Preben og meget tryg ved det. Jeg kunne være sikker på hurtig og rettidig levering. Tidsfristerne fra vores side var alt for ofte meget pressede. Og jeg kunne være sikker på flotte billeder. Et supergodt samarbejde mellem ham og mig og også ikke mindst, at de folk, som Preben havde været i forbindelse med under optagelserne, herunder også elever, havde mødt en utrolig venlig og sympatisk fotograf. Jeg giver hermed Preben Stentoft mine varmeste anbefalinger.

Werner Hedegaard

Professor Frands Mortensen

Jeg vil på det varmeste anbefale Preben som fotograf. Han er meget lyttende til ønsker, behagelig at arbejde sammen med, og i stand til at producere et resultat med mange facetter.

Carleton Legal Consulting

Preben er med på udfordringer. Billeder og video blev ”skudt” i silende regnvejr i det vestjyske – og det blev virkelig noget godt materiale i form af både billeder og video, som vi glæder os til at bruge online på flere medier. Preben er en virkelig skøn person at være sammen med, og man føler sig i trygge hænder, selvom man er på uvant territorie foran kameraet. Vi er super tilfredse med hans arbejde.

Annie Femhøj Pedersen, Carleton Legal Consulting

Private kunder

Cecilie er ovenud tilfreds, og det var et dejligt minde om en vigtig dag. Du får mine varmeste anbefalinger, og jeg er sikker på vi nok skal få brug for dig igen :-)!

Alt det bedste, Alan M K

—-

Tusinde tak. Hvor er det godt. Du har virkelig fanget noget, jeg kan se hvor glade vi i virkeligheden er for hinanden. Så trods vores mange forhindringer på vores vej, formår du at få fanget det jeg selv føler. Så igen tusinde tak, jeg værdisætter og har den dybeste respekt for dig som fotograf, du er virkelig dygtig.

Mvh. Anja
Og igen tak.
Ilona Skriver, forfatter

Jeg har i flere sammenhænge arbejdet sammen med Preben Stentoft. Bl.a. har han været fotograf på 4 bøger, som jeg har udgivet på Turbine-forlaget i Aarhus. Preben Stentoft er særdeles dygtig fotograf. Hans arbejde er altid af højeste kvalitet. Dette har bl.a. udmøntet sig i, at min bog “Alfred og den blå traktor” af Danmarks Radio blev nomineret til Årets Orlapris 2010. Dette skyldtes ikke mindst billedernes høje kvalitet. Noget af det, jeg sætter pris på, er hans sans for detaljer. Han ser ting, som andre end ikke får øje på – og får dem til at fremstå som et kunstværk. En anden kvalitet ved Preben Stentofts arbejde er hans evne til at kunne skabe en stemning i sine billeder. Han overholder altid sine aftaler og afleverer tingene til aftalt tid. Han er på alle måder en særdeles behagelig person at samarbejde med.

Illona Skriver

Om udstillingen Magnus i Vester Hjerk:

Meget smukke og bevægende billeder. Den ro som Magnus udstrålede på billederne rørte mig dybt. Specielt et billede kan jeg stadig ikke komme væk fra. Det hvor han står i soveværelset og trækker gardinet for – eller skal han til at trække det fra. Hans hustru i sengen bagved. Er det afslutningen på et liv – eller? Nej, jeg behøver ikke vide det – du har lavet en række billeder, hvor man selv digter med – det er det jeg synes er godt.

Mange hilsener
Poul